Wie is Stijn De Beer

 

Ik heb na mijn studies toegepaste economische wetenschappen (TEW) aan de KULeuven, zeventien jaar gewerkt bij twee grote multinationals (Henkel en ABInbev). Heb daar de mogelijkheden gekregen om in verschillende directiefuncties in binnen- en buitenland (verschillende landen in Europa en China) te kunnen wonen én werken met schitterende teams. Dit was zowel professioneel als privé een superervaring. En als anekdote; ik ben met mijn vrouw Karolien en twee kinderen Lente en Lucca vertrokken naar China voor twee jaar en met vrouw en met drie kinderen (+Laïs) teruggekomen !

Mijn passie voor bouwen, architectuur en inrichting is steeds aanwezig geweest en heb dan ook iedere opportuniteit gegrepen daarover bij te leren. Deze kennis combineren met op een efficiënte manier toegevoegde waarde realiseren voor de klant is mijn nieuwe droom : De Beer Wonen. En ben dan ook blij dat ik samen met mijn zakenpartner Kurt Dockx, die jarenlange ervaring heeft in de bouwsector, kan werken aan het realiseren van deze droom.

 Bezoek ook mijn LinkedIn pagina >