Wie is Stijn De Beer

De realisatie van mijn droom is iets waar ik lang naartoe heb gewerkt. Zeventien jaar lang maakte ik deel uit van het management van twee grote multinationals, Henkel en ABInbev. Ik kreeg de mogelijkheid om in binnen- en buitenland te wonen en werken met geëngageerde teams, wat zowel op professioneel als persoonlijk vlak een verrijkende ervaring was. Een kleine anekdote ter illustratie: ik ben met mijn vrouw Karolien en twee kinderen Lente en Lucca naar China vertrokken voor twee jaar, en met vrouw en drie kinderen (+Laïs) teruggekomen!

Mijn passie voor bouwen, architectuur en inrichting is er altijd al geweest, zolang ik me kan herinneren. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik iedere kans gegrepen om me verder te verdiepen. Met De Beer Wonen verwezenlijk ik mijn droom en geef ik mee vorm aan plekken waar mensen gráág wonen, nu en in de nabije toekomst. De positieve impact die ik daarmee heb – op mensen hun leven en op hoe wij wonen –  geeft mij ontzettend veel voldoening.

 Bezoek ook mijn LinkedIn pagina >