Projecten

Boutersem

Wonen rond de kerk

100% verkocht

Dit nieuwbouwproject mét uitstraling, naar een ontwerp van het architectenbureau Tarch, is gelegen op een uniek plekje in centrum Boutersem. In de schaduw van de mooie neoclassicistische kerk en met zicht op de vallei. Comfortabel en betaalbaar wonen, met keuze uit 6 verschillende, ruime woningen op een rustige plek in het centrum van Boutersem.

Voor “Wonen Rond De Kerk” is gewerkt rond een nieuwe vorm van wonen : weldoordachte woningen ontworpen met veel aandacht voor licht die voldoen aan alle eisen van het moderne wonen, met optimaal georiënteerde privé buitenruimtes (terrassen en parkeergelegenheid) gecombineerd met een gemeenschappelijke tuin die een extra troef vormt.

Boutersem

Libellenstraat (zijstraat Brugstraat)

100% verkocht

Wonen in de nieuwe verkaveling “Libellenstraat” betekent groen en rust met openbaar vervoer (trein en bus), scholen en winkels op wandelafstand (<400m). Dankzij deze uitstekende ligging is Leuven, Tienen en Brussel/Luchthaven Zaventem zeer vlot bereikbaar.

Momenteel in uitvoering en oplevering voorzien voor 1 april 2019.

Mechelen

Winketkaai

Te koop – nog 1 woning te koop

Project Winketkaai met 6 prachtige woningen en 3 appartementen is gelegen waar de Dijle uitmondt in het driehoekige keerdok. Aan de overkant van het water ligt het beschermde oude zwemdok dat momenteel gerenoveerd wordt tot viersterrenhotel. Via het Dijlepad zijn de Lamot-site/vismarkt – zowel overdag als ’s avonds het kloppend hart van het bruisende stadsleven – en de Grote Markt op wandelafstand. Project Winketkaai is vlot bereikbaar via de autoweg. Zowel het centraal station als Nekkerspoelstation liggen op minder dan 2 km afstand.
Superligging en interessante investering voor de toekomst !