Projecten

Boutersem

Stationsstraat

Te koop & Omgevingsvergunning ingediend

De drie woningen liggen op wandelafstand van het station van Vertrijk en recht over het natuurgebied De snoekengracht. De achterkant van de woning geeft uit op de rustige straat De Brugstraat.

Het station van Vertrijk is een spoorwegstation langs spoorlijn 36 (Brussel-Luik) en heeft 1 trein per uur in week en weekend (IC29 : Landen – Gent – De Panne) en 2x ochtend- en avondspitstreinen (S9 : Landen – Eigenbrakel). Tienen, Leuven, Zaventem en Brussel zijn dus heel makkelijk te bereiken zonder wagen. De Snoekengracht is de natuur in een notendop. Op een kleine oppervlakte vind je hier heel veel verschillende biotopen. Prachtig om te wandelen.

Supermarkt, lokale horeca, apotheek, huisarts, kleuter- en basisscholen, scouts, etc op wandelafstand (minder dan 650m).

Architect Jef Van Laer heeft stuk voor stuk weldoordachte woningen ontworpen met veel aandacht voor licht en ruimte. Bovendien voldoen de woningen aan alle eisen van het moderne wonen wat betreft isolatie en ruimte.

Project “Stationssstraat” betekent groen en rust met openbaar vervoer (trein en bus), scholen en winkels en zelfs de fietssnelweg in aanleg tussen Boutersem en Leuven op wandelafstand. De oprit van de E40 ligt op minder dan 3 minuten rijden. Dankzij deze uitstekende ligging zijn Leuven, Tienen en Brussel/luchthaven Zaventem zeer vlot bereikbaar.

Klik – hier – voor meer informatie.

Halle Zoersel

Kattenberg

Te koop & in uitvoering

Project Kattenberg bestaat uit 12 ruime, moderne woningen, voorzien van alle luxe en comfort.

Om het rustige binnengebied extra uitstraling te geven is gekozen voor een ontwerp met in totaal 4 blokken van 3 woningen. Architect Jef Van Laer heeft stuk voor stuk weldoordachte woningen ontworpen met veel aandacht voor licht en ruimte. Bovendien voldoen de woningen aan alle eisen van het moderne wonen wat betreft isolatie en ruimte, met optimaal georiënteerde terrassen en tuin.

De hedendaagse architectuur is binnen eveneens terug te vinden. De woningen genieten een praktische indeling, met grote open leefruimtes, waarbij de enorme glaspartijen zorgen voor een intens ruimtelijk gevoel.

We bieden volledig afgewerkte eenheden aan, waarbij je als klant zelf de binnenafwerking kan kiezen en hiervoor zijn ruime afwerkingsbudgetten voorzien.
Ook de tuinen worden “kant-en-klaar” afgeleverd (omheining, inzaaien van gras en oprit en terras).

Wil je wonen in alle luxe en comfort en genieten van de groene, rustige omgeving en toch dicht bij alles ? Dan is dit project geknipt voor jou!

Oostmalle

Elisabethlei

Verkavelingsaanvraag ingediend

Project Elisabeth is een uniek woonproject in het hartje van Oostmalle. Te midden van de 16 woningen geniet je van een ruime, rustgevende gemeenschappelijke tuin waarin je naar hartelust kan ontspannen. Alle woningen worden volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en binnenafwerking naar eigen keuze.

Bovendien bieden we enkele slimme en duurzame voordelen die jouw leven makkelijk maken. Er wordt gewerkt met een grote ondergrondse parkeergarage onder het groene binnengebied om de rust te maximaliseren. Er is een handige Bringme Box aanwezig waardoor u moeiteloos online bestellingen bij afwezigheid ontvangt en retourneert.

Op wandelafstand van het centrum van Malle en vlakbij de oprit van de E34.

Mechelen

Winketkaai

100% verkocht & afgewerkt

Project Winketkaai met 6 prachtige woningen en 3 appartementen is gelegen waar de Dijle uitmondt in het driehoekige keerdok. Aan de overkant van het water ligt het beschermde oude zwemdok dat momenteel gerenoveerd wordt tot viersterrenhotel. Via het Dijlepad zijn de Lamot-site/vismarkt – zowel overdag als ’s avonds het kloppend hart van het bruisende stadsleven – en de Grote Markt op wandelafstand. Project Winketkaai is vlot bereikbaar via de autoweg. Zowel het centraal station als Nekkerspoelstation liggen op minder dan 2 km afstand.
Superligging en interessante investering voor de toekomst !

Boutersem

Libellenstraat (zijstraat Brugstraat)

100% verkocht & afgewerkt

Wonen in de nieuwe verkaveling “Libellenstraat” betekent groen en rust met openbaar vervoer (trein en bus), scholen en winkels op wandelafstand (<400m). Deze 6 woningen maken deel uit van het eerder gerealiseerde project “Wonen Rond De Kerk”. Dankzij deze uitstekende ligging is Leuven, Tienen en Brussel/Luchthaven Zaventem zeer vlot bereikbaar.

Boutersem

Wonen rond de kerk

100% verkocht & afgewerkt

Dit nieuwbouwproject mét uitstraling, naar een ontwerp van het architectenbureau Tarch, is gelegen op een uniek plekje in centrum Boutersem. In de schaduw van de mooie neoclassicistische kerk en met zicht op de vallei. Comfortabel en betaalbaar wonen, met keuze uit 6 verschillende, ruime woningen op een rustige plek in het centrum van Boutersem.

Voor “Wonen Rond De Kerk” is gewerkt rond een nieuwe vorm van wonen : weldoordachte woningen ontworpen met veel aandacht voor licht die voldoen aan alle eisen van het moderne wonen, met optimaal georiënteerde privé buitenruimtes (terrassen en parkeergelegenheid) gecombineerd met een gemeenschappelijke tuin die een extra troef vormt.