Project in de kijker

Wonen in Project Winketkaai combineert rust met alle voordelen van wonen in het centrum van Mechelen door het creëren van een verkeersvrij woonerf. Gelegen achter residentie “Miro” en als sluitstuk van het prestigieuze woonsiteproject The Docklands met 3 woontorens een een achterliggend woonerf, bestaande uit individuele stadswoningen.

Vlotte mobiliteit dankzij het openbaar vervoer vlakbij (trein – station Mechelen Mechelen Nekkerspoel en bus), vlotte verbinding met E19 Antwerpen-Brussel en scholen en winkels op wandelafstand (minder dan 750m).

De buitenfoto’s zijn renders, de binnenfoto’s zijn geen renders maar foto’s van de gerealiseerde binnenafwerking project “wonen rond de kerk” te Boutersem (Leuven). We werken op dezelfde manier met dezelfde partners !

Type woningen

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 9 wooneenheden.

Appartement A & B

Het gelijkvloers appartement bestaat uit een inkomhal, open en ingerichte keuken met eetruimte, salon, berging/wasplaats (optie om om te vormen tot tweede slaapkamer), slaapkamer met badkamer. Er is een terras met achterliggende private tuin.

Het appartement op de 1ste verdieping is bereikbaar via trap of lift met volgende indeling : open en ingerichte keuken met eetruimte en aanpalend terras aan de voorzijde van het gebouw, salon, berging/wasplaats (optie om om te vormen tot tweede slaapkamer), apart toilet met hondenwasser, slaapkamer met badkamer.

Appartement C – verkocht

Woning D – verkocht

Woning E, F & G – woning E & G verkocht

Gelijkvloers : inkomhal, apart toilet, berging, leefruimte, open en ingerichte keuken met achterliggend terras en private tuin.

Niveau +1 : Nachthal, 2 slaapkamers, badkamer, wasplaats, apart toilet en terras.

Niveau +2 : Indeling te kiezen + groot terras

Woning H & I – H & I verkocht

Gelijkvloers : inkomhal, apart toilet, berging, woonkamer met open keuken en een terras met achterliggende tuin.

Niveau +1 : Via de trap bereiken we de verdieping met nachthal, 3 slaapkamers, berging/technische ruimte, badkamer en terras.

Algemeen – gemeenschappelijk

Fietsenstalling (38 fietsen) en 9 private bergingen.

Ondergrondse parkings beschikbaar onder voorliggende residentie Miro (Winketkaai 25)

Project Winketkaai met 6 prachtige woningen en 3 appartementen is gelegen waar de Dijle uitmondt in het driehoekige keerdok. Aan de overkant van het water ligt het beschermde oude zwemdok dat momenteel gerenoveerd wordt tot viersterrenhotel. Via het Dijlepad zijn de Lamot-site/vismarkt – zowel overdag als ’s avonds het kloppend hart van het bruisende stadsleven – en de Grote Markt op wandelafstand. Project Winketkaai is vlot bereikbaar via de autoweg. Zowel het centraal station als Nekkerspoelstation liggen op minder dan 2 km afstand.